علامه حسن زاده آملی(رضوان الله علیه)  به لقاءالله پیوست

04 مهر 1400
علامه حسن زاده آملی(رضوان الله علیه)  به لقاءالله پیوست

علامه حسن زاده آملی(رضوان الله علیه) به لقاءالله پیوست

وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

علامه حسن‌زاده آملی به لقاءالله پیوست.

خبر ارتحال ملکوتی علامه حسن حسن‌زاده آملی ( رضوان الله علیه) عالم برجسته و علامه ذوالفنون موجب تاثر فراوان ‌گردید.

آن فیلسوف وارسته، یار وفادار مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، نمونه بارز و اسوه جهاد و تقوی و علم بود که سالهای متمادی عمر با برکت خویش را در گسترش و نشر اصول علم و معرفت و غنی بخشی به علوم و معارف مختلف اسلامی صرف نمود و در وادی تألیف، تحقیق و تعلیم گام هایی ارزنده برداشت و آثار علمی با ارزشی پدید آورد.

ضمن عرض تسلیت این مصیبت فقدان ارتحال این عالم جلیل القدر و عارف بزرگ را به محضر نورانی امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، روحانیون عالی قدر، جامعه‌ علمی کشور، فرهیختگان دانشگاهی، ملت شریف ایران و مردم شهید پرور شهرستان آمل و خاصه بیت مکرمشان، رحمت و مغفرت الهی را برای آن عالم بزرگوار مسألت می‌نمایم. روح وارسته و بلندمرتبه او با اولیائش، ائمه اطهار علیهم‌ السلام محشور و متنعم باد.